Deel worden?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Mozaiek071! Je kunt hier lezen wie we zijn. Als je meer wil weten of overweegt deel te worden van de gemeente, dan nodigen wij je van harte uit voor onze introductieavonden. 

Zo ziet de introductiecursus eruit
De introductiecursus bestaat uit twee avonden waarin je vrijblijvend kunt gaan ontdekken of Mozaiek071 jouw kerkelijk thuis zou kunnen worden. In de introductiecursus staan we stil bij de identiteit van de gemeente, visie, missie, cultuur, leiderschap, de verschillende bedieningen en nog veel meer. Er is volop ruimte voor dialoog en ontmoeting met andere Mozaiekers. 

De komende introductiecursus is op dinsdag 4 en 11 juni 2024.

De avonden starten om 20.00 uur en duren tot ca. 21.45 uur. Vanaf 19.45 uur staan de koffie en thee klaar. Locatie is het Kruispunt, Schoolstraat 2 Voorschoten.

Aanmelding en vervolg
Iedereen uit jouw huishouden die deel wil worden en 18 jaar of ouder is, moet zich persoonlijk aanmelden via onderstaande link. Voor het aanmelden voor de introductiecursus heb je een Mozaiek account nodig. Heb je nog geen account voor Mijn Mozaiek, maak deze dan eerst hier aan.

Na de twee avonden ontvang je een bevestiging en kan je in Mijn Mozaiek aangeven of je deel wil worden van Mozaiek071, of niet. Om deel te worden is het een voorwaarde dat je beide avonden gevolgd hebt. Deel zijn betekent dat Mozaiek071 je kerkelijk thuis is en je wil verbinden met de andere mensen in de gemeente (zonder verplichtingen).

Meld je aan voor de intro avonden

NB: De website vernieuwing is nog in volle gang, dus je kunt je ook aanmelden met een mailtje naar [email protected] als het via onderstaande knop niet lukt of als je één van de avonden verhinderd bent. We zien je graag!

Aanmelden Intro

YOUTH INTRO 28 mei

Speciaal voor jongeren van 18 tot ca. 25-30 jaar is er een Youth Intro avond op dinsdag 28 mei 2024. Dit is vooral handig, als je ouders al deel zijn van Mozaiek071 en jij als 18+'er de introductiecursus wil doen om deel te worden. Maar natuurlijk ook als je in deze leeftijd valt zonder ouders in Mozaiek071. We passen de avond aan op jeugd en doen het in één i.p.v. twee avonden (zie tijden en locatie hierboven). En we maken het heel gezellig ;-D

Geef je op voor de Youth Intro via [email protected].