Wat we doen

God aanbidden, van elkaar houden en onze omgeving dienen doen we elke dag. Samen kerk zijn doen we de hele week. Samen groeien in geloof, mensen helpen die dat nodig hebben en alles voorbereiden en klaarmaken voor onze samenkomsten en evenementen. Zo blijven we steeds in beweging.

Samenkomsten en activiteiten

Elke zondag kun je in het Kruistpunt in Voorschoten een dienst van Mozaiek071 bijwonen om 9:30 of 11:30 uur. Maar ook doordeweeks ben je welkom bij activiteiten zoals de Grow-avonden of een Love2Meet groep

Kun je niet bij een live-dienst aanwezig zijn? Geen zorgen! Van elke samenkomst maken we een audio-opname om terug te luisteren.

Communities

Alleen geloven? Nee hoor. Geloven doe je samen! In communities groeit je vriendschap met anderen én met God.

Love2Meet

In de Love2Meet groepen van Mozaiek leer je andere mensen kennen en deel je het leven met elkaar. Samen ontdek je meer over Jezus. Iedereen is welkom! Of je Mozaiek nog maar net kent, zondag wel of niet naar de diensten komt of als je deel bent van Mozaiek.

Mozaiek Family

Ontmoet elkaar rondom de livestream van Mozaiek. Elke zondag zijn er door heel Nederland Mozaiek Family’s die elkaar ontmoeten en zich verbonden voelen met Mozaiek. En wij voelen ons net zo verbonden met hen.

Mozaiek Teams

Onze teams bouwen mee aan Mozaiek. Het zijn de mensen die voor je bidden, die op zondag alle stoelen klaarzetten of je kinderen leren wie God is. In de teams bouw je niet alleen mee aan Mozaiek, je leert anderen beter kennen en je geloof groeit.

Nieuws

| Nieuws
Thema-avond Homoseksualiteit
| Nieuws
Kerstnachtdienst I Let ther be Light!
| Nieuws
Zie, iets nieuws ontkiemt
Transitie leiderschap, bedanken en zegenen - 5 maart 2023
Startzondag 5 februari | The after movie
De kerstpakkettenactie is in volle gang!
Kerstpakkettenactie 2022

Deel worden?

Meld je aan voor de introductiecursus.