Grow

God aanbidden, van elkaar houden en onze omgeving dienen. Dat zeggen we steeds bij Mozaiek. Maar, hoe doe je dat eigenlijk? Grow helpt je groeien. Zodat er verandering komt in je leven. En God meer zichtbaar wordt thuis, op werk of op school. Iedereen mag meedoen met Grow.

We organiseren verschillende soorten avonden rondom allerlei thema’s. Zo staat er vast en zeker wat op de agenda wat ook bij jou past. Wat voor avond we ook organiseren, centraal staat jouw groei. En omdat we geloven dat je groeien samen doet, is er altijd ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Ontdek je geestelijke gaven, passie en persoonlijkheid


Ben jij benieuwd wat God jou heeft gegeven aan talenten, geestelijke gaven, passie, ervaringen en persoonlijkheid?
Misschien is deze cursus dan wat voor jou.

Door de cursus te volgen kan dit  leiden tot een beter inzicht in hoe, waar en waarom jij het best tot je recht komt, zowel in de samenleving als binnen de kerk. Uiteindelijk bepaal jij zelf natuurlijk welk gevolg je hier wel of niet aan geeft.

Stel Grow een vraag

Je mag ons altijd mailen via [email protected]. We vinden het leuk om je verder te helpen.  

Alpha Cursus

Bij Alpha staat de vraag centraal: ‘’Wat geloof jij?’’ en… ‘’is er meer?’’ Wij geloven in Alpha en moedigen iedereen die meer wilt weten over het christelijke geloof aan om een Alpha-cursus te volgen. Tijdens deze cursus van 12 avonden is er alle ruimte voor vragen. Je gaat samen met andere een reis aan om te ontdekken wat ‘geloven’ voor jou betekent. 

In maart 2024 start de volgende cursus. Benieuwd? 

“Door deel te nemen aan Alpha heb ik ontdekt
dat ik nooit meer eenzaam hoef te zijn en dat ik dankbaar kan zijn voor het leven!”

- Deelnemer Alpha cursus

Wil jij meehelpen bij Grow?

Meld je dan hier aan.