Dopen

Denk jij erover na je te laten dopen? Wát mooi!

Door je te laten dopen laat je zien dat je een nieuw leven met Jezus wilt leven. En je je oude leven wilt achterlaten. Je laat aan iedereen zien dat je deze stap in geloof zet. Wat een statement! Door je te laten onderdompelen in het water word je symbolisch begraven met Christus om op te staan in een heel nieuw leven.

Zo werkt het

Meld je aan voor de eerstvolgende doopinformatieavond. Je kan hier ook heen als je eerst meer informatie wilt over dopen. Want tijdens deze avond leer je er meer over en leer je andere mensen kennen die ook nadenken over de doop.

Denk je er over na om je te laten dopen, of zou je er meer over willen weten? Stuur een bericht naar [email protected], dan nemen we contact met je op.

Doopgetuigenissen

Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven!

Lees de doopgetuigenissen van de dopelingen die zich de afgelopen tijd bij Mozaiek071 hebben laten dopen. Neem gerust de tijd om ze door te lezen en te ervaren wat God doet in de levens van ons mensen.

Doopfeest aan Zee

Doopfeest aan Zee | Video