WAY

Hé, jij daar! Ben jij tussen de 12 en 25 jaar? Dan hoor jij helemaal bij WAY. De jongerenbeweging van Mozaiek. Je mag helemaal komen zoals je bent. Met al je vragen en twijfels. Jij hoort erbij. Bij ons. Bij God. Je bent geliefd. God houdt van je! En wij willen niets liever dan jou helpen God beter te leren kennen. Ontdek hoe een leven met God is.

TO BE, TO BELONG, TO BELOVE(D)

Onze visie is

To be
Je mag er zijn. Met alles wat er in je zit, je verdriet, pijn, verlangens en blijdschap. Je bent welkom zoals je bent. Je bent goed voor God en voor WAY, maar je mag binnen WAY ontdekken hoe je steeds meer tot bloei komt, kan groeien in je geloof met Jezus en meer op Hem mag lijken. Jezus wil jouw gebrokenheid herstellen. Je bent een parel die nog meer mag gaan glanzen.

To belong 
Je hoort erbij met alles wat je hebt en bent. Je bent een onderdeel van WAY en Gods koninkrijk.

To belove(d)
Je bent geliefd. Bovenal door God, maar ook door de WAY Workers, de andere jongeren. En wanneer jij beseft dat je geliefd bent, kan je deze liefde ook weer uitdelen! En daar willen wij jou mee helpen!


Spreekt dit je aan? Contact ons via [email protected]


Clans 12-17 jaar

Als jij je aansluit bij een clan, kan je verwachten dat je 1x in de 3 à 4 weken samen komt. Een groep van maximaal 10 tieners die begeleid worden door clanleiders. De avonden zijn gericht op ontmoeting en verbinding met elkaar. Leuke dingen ondernemen en met elkaar een groep worden. Er is ook ruimte voor (geloofs)vragen, gesprek en gebed. Daarnaast kan je samen met je clan naar de events van WAY gaan, zoals Hang-Out, aWAYke night, CAMP etc. Sluit jij je aan?

Small Groups 18-25 jaar

Heb jij zin om komend jaar samen met andere WAY’ers van 18-25 jaar te meeten? Check dan onze Small Groups! Een Small Group is een vaste groep mensen met wie jij optrekt. Als Small Group komen jullie regelmatig bij elkaar. Bij iemand thuis als er genoeg plek is of in het Kruispunt in Voorschoten. Net wat werkt voor jullie. Jullie organiseren de avond zelf en bepalen ook zelf waar jullie het over hebben. En komen jullie er samen niet helemaal uit? Geen probleem. We hebben speciale Small Group coaches die jullie helpen.

WAY Care

Jij bent geliefd, enorm waardevol en nooit alleen! Dat willen we jou meegeven bij WAY. Maar soms voelt dat niet zo. Dat weten we! Misschien ervaar je wel veel stress, zit je niet goed in je vel of gaat het thuis niet zo lekker. Of misschien voel je je alleen, verlang je naar iemand om mee te praten of heb je vragen over het geloof. Wij willen er graag voor je zijn en naar jouw verhaal luisteren. We care about you! Dus kom met ons in contact en praat erover. Want je bent niet alleen. Echt niet!

WAYs to build! Bouw jij mee?

De visie van We Are Young is: To be, To belong, To be loved. Je mag komen zoals je bent. Bij God, maar ook bij ons als kerk. We willen JOU ontmoeten. Jij bent geliefd! Vanuit dit geloof bouwen we aan WAY. En daar hebben we jou voor nodig. Want de liefde die jij ontvangt, mag je weer uitdelen. We zoeken jou om als jeugdleider te helpen bij onze activiteiten, maar ook om een voorbeeld te zijn voor onze jongeren. In jouw rol dien je de jongeren en help je hen groeien in hun relatie met God.

WAY landelijk

Vanuit WAY0318 in Veenendaal worden landelijk ook allerlei toffe activiteiten georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar!

Ben je benieuwd? Check dan snel de site!

WAY YOUTH ALPHA 🙌🏼

Ben je nieuwsgierig of God bestaat en naar wie Jezus is? Heb je vragen over geloof en wil je met leeftijdsgenoten hier verder over nadenken? Dit is je kans: als WAY starten we vanaf zondag 3 maart met Youth Alpha. Voor wie? Voor jou als jij in de bovenbouw van de middelbare school zit! Het zijn in totaal 10 bijeenkomsten op de zondagmiddag na de tweede dienst in het Mozaiek Centrum. Wij zorgen voor een lekkere lunch! Verder gaan we met elkaar, aan de hand van de Bijbel, nadenken over een bepaald thema om hier vervolgens in groepjes verder over door te praten.

Zien we je daar? Meld je aan via link in bio!We hebben even moeten wachten, maar …. HET IS WEER TIJD VOOR aWAYke NIGHT 🤯 Zet zondag 3 maart maar snel in de agenda! Dit wordt namelijk een te gekke avond 🫶🏼 We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten, samen te worshippen en met elkaar de Bijbel in te duiken 🙌🏼 

19.00, Basiliek Veenendaal
BE THERE ❤️‍🔥Het verhaal van Naomi en Ruth gaat over verbondenheid en vastberadenheid. "To Belong" 🔗❤️

Naomi ging nadat haar man en twee zoons stierven terug naar het gebied waar ze vandaan kwam. Ruth, de schoondochter van Naomi, wilde met haar mee. Ookal kwam ze niet uit hetzelfde gebied als Naomi. Toch wist ze dat dit de weg van wijsheid was. Ruth voelde zich verbonden met Naomi, en was vastberaden om samen te gaan.

Hoe belangrijk is het om elkaar op te zoeken, op elkaar te bouwen en eenheid te zoeken, juist in een periode van lijden of teleurstelling. 

We moeten niet de makkelijke weg kiezen, maar de weg van wijsheid, vol vertrouwen en vastberadenheid op Gods Plan. Hier moeten we soms onze eigen plannen of wegen voor opgeven.

We dagen je uit met de vraag: Heb jij weleens moeten kiezen voor de moeilijke weg in plaats van de makkelijke weg? In keuzes waar je bijvoorbeeld door andere beinvloed werd.