Pasen mét doopfeest 9:30 | 11:30 | Martijn Rutgers | Paasspecial Coolkids met ontbijt

Met Pasen vieren we dubbelfeest in Mozaiek071! We vieren de opstanding van Jezus en we gaan dopen. Vanwege de verwachte drukte vragen we je om een ticket te reserveren voor één van de twee samenkomsten voor jezelf en de gasten die je meeneemt. We vragen de mensen zonder kinderen zoveel mogelijk naar de tweede dienst te komen. Waarschijnlijk wordt het dopen over de twee diensten verdeeld.

Heb jij het verlangen om je te laten dopen of wil je meer informatie? Klik hier!

We ontmoeten je graag onder het genot van een lekkere kop koffie of thee en zien ernaar uit om dit Paasfeest & doopfeest met elkaar te vieren in Voorschoten.

Dienst om 9:30u of 11:30u
Je kunt kiezen uit twee samenkomsten: om 9:30u en om 11:30u. Alleen tijdens de 9:30u dienst is er opvang voor de Minikids (0 t/m 3 jaar) (De Minikids zitten VOL, er zijn geen tickets meer verkrijgbaar. Ook is er een eigen kids programma voor de Happykids (groep 1 t/m 3) en een Paasspecial voor de Coolkids met ontbijt (groep 4 t/m 8).

Ontmoeting 30 min vooraf én na de dienst
Vanaf een half uur vóór de start verwelkomen we je graag met koffie/thee en kun je elkaar ontmoeten in het Kruispunt, Schoolstraat 2 in Voorschoten. Hier vind je de route en de parkeermogelijkheden (gratis op zondag). Na de dienst is er ook gelegenheid om gezellig na te praten met een bakkie. Zo kun je tussen de twee diensten elkaar ook ontmoeten ;-)

We zien naar je uit. Je bent welkom, gewoon zoals je bent!

PS: Luister op Spotify alvast de liederen en lees hier de liedtekstenmee op zondag. Preken & podcasts kun je ook terugluisteren.

Tickets reserveren

Pasen mét doopfeest 9:30 | 11:30 | Martijn Rutgers | Paasspecial Coolkids met ontbijt

09:30 - 11:00 1e samenkomst met kidsprogramma

Doopfeest en Pasen

Uitverkocht

11:30 - 13:00 2e samenkomst zonder kidsprogramma

Doopfeest en Pasen

Uitverkocht