Doopgetuigenissen

Dienst

Deze personen stonden bij Mozaiek071 deze zondag in het doopbad!

IMG_8804-2.JPG

Chris Noordzij

Eigenlijk wilde ik al heel lang 'ja' zeggen tegen God. Mijn hele leven is het geloof in Jezus al een onderdeel geweest van wie ik ben. De ene jaren wel wat minder actief dan de andere natuurlijk, maar toch was het er eigenlijk altijd. Toch voelde ik een hele tijd niet per se de drang om die ‘ja’ echt kracht bij te zetten door middel van de doop. Ik vond het stiekem wel altijd heel vet als anderen het deden, maar had nooit echt het idee dat het ook wat voor mij was. 

Totdat ik, sinds pakweg een jaartje terug, hier naar Mozaiek ging. Ik kreeg steeds meer een verlangen naar God, om hem nog beter te leren kennen. Ik ervaarde Hem steeds vaker en steeds dichterbij. Zeker in worship kan ik Jezus soms echt een soort aanwezig voelen. Dit alles maakte toch dat ik steeds meer begon na te denken over de doop en of het misschien toch wat voor mij was. Er zijn genoeg momenten geweest in mijn leven, dat ik Gods nabijheid van dichtbij heb ervaren en na vele gesprekken met goede vrienden, op de studentenvereniging en andere mensen om mij heen kwam toch steeds heviger het verlangen om “ja!” te kunnen zeggen tegen Jezus. Daarom heb ik uiteindelijk besloten mij te laten dopen. 

Als dooplied heb ik gekozen voor het nummer ‘Nieuw Leven’ van Mozaiek Worship. Omdat ik met de doop wil kiezen voor een nieuw leven, voor een leven met Jezus. De rest van mijn leven wil ik met Hem leven en mij in Zijn nabijheid bevinden.

Luister hier mijn dooplied.

Binnen Mozaiek071 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.