Doopgetuigenissen

Dienst

Deze personen stonden bij Mozaiek071 deze zondag in het doopbad!

Karlijn.jpg

Karlijn Krijgsman

Hoewel ik als baby ben gedoopt, regelmatig in de kerk kwam en op een christelijke basisschool zat, kan ik niet zeggen dat ik een levende relatie had met God. Vanaf de middelbare school stond mijn leven in het teken van de wereld ontdekken en had God daar geen plek in. Het onderzoeken van vragen als wie ben ik, waartoe ben ik hier en wat is de zin van het leven, brachten me op allerlei paden. Maar het leidde niet tot de thuiskomst waar mijn ziel naar verlangde.

Sinds enkele jaren voelde ik Jezus' aanwezigheid steeds vaker, en vorig jaar kwam er een verlangen in mij om te luisteren naar de roep en ben ik met een vriendin meegegaan naar de kerk. Ik was diep ontroerd. Ik had gevonden wat ik zocht en bovenal was ik gevonden door Jezus en Hij heeft mij thuisgebracht. Sindsdien groeit het levende contact met God. Zodanig dat ik enigszins bibberend en tegelijk met een dankbaar hart JA zeg tegen Jezus en mij laat dopen. In dit dooplied, op muziek van Ivan Luzan, zing ik de kern van wat ik hier heb geschreven.

Luister hier mijn dooplied.

Binnen Mozaiek071 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.