Doopgetuigenissen

Dienst

Deze personen stonden bij Mozaiek071 deze zondag in het doopbad!

Foto-Joost.jpg

Joost Peters

Als kind ben ik gedoopt en opgevoed in de katholieke kerk, waarna ik de rest van mijn jeugd eigenlijk niet veel meer met God bezig ben geweest. Door mijn lieve vriendin Milcah en haar familie ben ik in aanraking gekomen met de protestantse kerk. Door hen ben ik de afgelopen jaren meer te weten gekomen over het geloof. 

Uiteindelijk heb ik afgelopen zomer besloten om de Alpha-cursus te gaan doen. Hier kwam ik al snel tot de conclusie: je kan er gewoon niet omheen. Tijdens deze cursus heb ik geleerd zélf de deur te openen en Jezus binnen te laten in mijn leven. Het moment dat ik ook echt deze relatie durfde aan te gaan en de “deur” durfde te openen was tijdens het weekend van de cursus, toen er gesproken werd over het toelaten van de Heilige Geest in alle ruimtes van je hart. 

Ik heb al heel lang getwijfeld over deze stap, maar om een bepaalde reden heb ik hem nooit durven zetten. Met deze doop wil ik laten zien dat ik geloof in God en de Heilige Geest. Ik wil laten zien dat ik geloof dat Jezus mijn redder is.

Luister hier mijn dooplied.

Binnen Mozaiek071 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.